Érzések & Gondoloatok

Ő miatta, csak Ő miatta. Aki volt, de már nem, de örökre az. "Aki hagyja, hogy megszelídítsék, az a sírás kockázatát is vállalja vele." "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." "Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít." "Ha megszelídítesz, megfényesednék tőle az életem. Lépések neszét hallanám, amely az összes többi lépés neszétől különböznék. A többi lépés arra késztet, hogy a föld alá bújjak. A tiéd, mint valami muzsika, előcsalna a lyukamból." "A szeretet mindenekelőtt a csendben való figyelem. Szeretni azt jelenti, hogy figyelsz." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Archívum

N0RB3RT 2010.01.10. 14:33

 

Jelenleg gondolataim és érzéseim csak egy személy körül forognak. 

- meg éri tényleg?
- ő az vagy csak egy délibáb melyet mésziről szemlélve tán a világ leggyönyörűbb istennője?

Nem tudom, de azt igen, hogy a szív nem hazudik őszinte és tiszta és ő azt súgja, hogy ennél valóságosabb lány sosem létezett és nem is fog.

Mindenki azt mondja, hogy el fog múlni az érzés megszűnik idővel, de miről beszélnek ez az érzés őrök és elpusztíthatatlan áthatol testet, lelket egyaránt. Én meg azt üzenem azoknak az embereknek, hogy csak az tud elmúlni, ami nem létezett.

Mi az a szerelem? Aki kérdezi, nem tudja a választ, aki tudja, a választ nem érti a kérdést.
Hát így vagyunk ezzel férfiak milliárdjai élték át ezt az érzést, de kérdés hány tudta megélni a beteljesedését. Remélem énnekem sikerül beteljesíteni azt viszont biztosan tudom, hogy el nem fog múlni soha az igaz szerelem ereje hatalmas képes hegyeket megmozgatni, de most csak egy apró jelentéktelen embernek kel megmozdulnia és lépnie és szembe nézni azzal a személlyel, aki számára világot jelenti és minden perc melyet nélküle kel eltölteni a földi pokol, fizikai fájdalom mely szűnni nem akar és mindig visszatér. Ez a fájdalom nem csak fizikai, de a tudatot és a lelket is kínozza.

De a sok fájdalom és kin mellet ott van, a csoda az ok, amiért kitartok, amiért érdemes küzdeni és érdemes bátornak lenni, amikor vele vagyok sokkal gyönyörűbb és csodálatosabbá válik ez a szürke üres világ és mikor látom mosolyát, halom szívből jövő nevetését és a boldogságot akkor a szemében, a szívem meggyógyul, minden seb mely azalatt eset míg nem volt velem eltűnik és minden szín intenzívebb élénkebb lesz.

Semmi sincs, kőbe írva ezt üzenem. Mindenkinek merjetek lépni, bátrak lenni, ha a szívetekben igaz szerelem tüze ég és ha tudjátok, hogy a keresés befejeződőt és megtaláltátok azt a személyt aki mellet az élet élet lesz a boldogság igaz és még a viták is szenvedélyesek és a világ el halkul körülötted és tudod hogy valaki nem csak neked beszél hanem hozzád szól, valaki nem csak hallgat hanem figyel rád, akkor küzdj szívedből lelkedből egész lényedből harcolj és mutasd meg hogy neked ő a világ.


„Sosem megfelelő a hely és az időpont az igaz szerelemre. Véletlenül történik, egy szívdobbanás alatt, egyetlen felvillanással, egy lüktető pillanatban.” 
Sarah Dessen

„A szerelem tulajdonképpen megfoghatatlan. De éppen ez a titokzatos valami nő, gyarapszik egyre bennem. Feledteti velem otthonomat, apámat, anyámat, elbódít, ha rád nézek és boldogsággal tölt el. Még az éhségről, a hidegről és betegségről is megfeledkezem. Azt hiszem, ez a szerelem.” Margit Sandemo

„Az igazi szerelem több, mint egyszerű romantikus vonzalom, az barátság is egyben.” Adam J. Jackson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeh.blog.hu/api/trackback/id/tr921661195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása